Headerbild

Kategorier

Valberedningen

2022-03-02 i Allmänt

Påminnelse från valberedningen. Vi har fått in några kandidater till årsmötet 2022 men vi saknar fortfarande: Läs mer nedan!

Påminnelse från valberedningen. Vi har fått in några kandidater till årsmötet 2022 men vi saknar fortfarande:

  • Ordförande (sitter i styrelsen). Ordförandeposten är viktig för att vi ska kunna få ta del av kommunens aktivitetsbidrag. Det krävs att vi har en ordförande som kan skriva under viktiga dokument. Ordförandes viktigaste uppgift är att leda styrelsen möten och delegera arbetsuppgifter inom styrelse och bland medlemmarna. Andra tyngre uppgifter inom klubben ska företrädesvis inte läggas på ordföranden.    

 

  • Veteranrepresentant (sitter i styrelsen). Denna styrelseledamots viktigaste uppgift är att fungera som en länk mellan veteraner och övriga funktioner inom klubben. Här finns det möjlighet att själv komma med idéer om upplägg.  

 

Hoppas du har möjlighet att prova på något av dessa uppdrag. Om du inte har möjlighet att fysiskt närvara på alla styrelsemöten (ca 7-8 ggr per år) så går det bra att ansluta via nätmöten.  Hör av dig till Håkan Österlund (073-0868489) eller Lennart Sjö (072-231 47 01) om du är intresserad och har frågor.