Headerbild

Kategorier

Info från valberedning

2020-02-01 i Allmänt

Information från valberedningen Valberedningens arbete med att föreslå en organisation för 2020 pågår för fullt. Just nu har vi en positiv trend i klubben där det hänt en hel del under 2019. Läs mer nedan.

Information från valberedningen

Valberedningens arbete med att föreslå en organisation för 2020 pågår för fullt. Just nu har vi en positiv trend i klubben där det hänt en hel del under 2019. Framför allt har vi fått in fler aktiva i TUK vilket är mycket glädjande. Vi har också genomfört en rad olika arrangemang där engagemanget som vanligt varit mycket stort.

För att den positiva trenden ska fortsätta behöver vi rekrytera ännu fler medlemmar med energi och som brinner för vår sport. Under våren ska vi genomföra vår första MTBO-tävling vilket blir mycket spännande samt en hel del andra mer vanligt återkommande arrangemang.

Att vara engagerad behöver inte innebära att man sitter på mindre roliga styrelsemöten. Det finns många slumrande idéer eller projekt att ta tag i, som exempelvis:

-        Fräscha upp vår klubblokal med lite nytänk tillsammans med några andra klubbmedlemmar

-        Vara stöttande mot TUK genom att sätta ut och ta in kontroller, vara ledsagare eller mentor till nybörjare

-        Genomföra en prova på-orienteringskampanj under 2020 för att locka fler nya medlemmar till klubben

-        Varför inte gå en banläggningskurs och lära dig använda OCAD

-        Lära dig att använda MEOS för enklare typer av arrangemang

Passa på och ta chansen att göra något för klubben. Gäller både dig som är ung, gammal, nybörjare eller erfaren. Styrelsearbete kan vara både spännande, roligt och utmanande. Kanske har du helt nya idéer som kan utveckla klubben vidare? Arbetet är sällan betungande, som många tror. Är du ny i klubben får du god hjälp att komma in i arbetet genom stöd från äldre och mer erfarna medlemmar. Det finns alltid något du kan göra för klubben. Alla behövs. Dessutom är ekonomin god, så vi har råd att satsa och investera i framtiden. På årsmötet den 26/2 kommer vi att öppna för en kort diskussion i samband med kaffe och smörgåstårta.

Välkomna 

Valberedningen

Håkan Gustafson, Eva Danielsson, Håkan Österlund och Lennart Sjö